Aromatherapie, Chromotherapie, Geurtherapie

Elke dag van ons leven hebben we te maken met verschillende emotionele hoogte- en dieptepunten. Wij moeten weten hoe wij deze emoties kunnen herkennen, verwelkomen en aanvaarden. Door ons bewust te worden van deze gevoelens en hun negatieve uitwerking, kunnen we kiezen voor positiviteit:
elke kleur biedt de mogelijkheid tot positieve verandering.
Want welk aspect zou je vandaag willen veranderen?

Eén kleur, één emotie: Een unieke benadering, behandeling en verzorging van lichaam en geest.

14 Altearah kleuren

De 14 Altearah kleuren, uitgedrukt in Parfum de Soin, Skin Care Oil, Concentrate, Scrub en Badzout, bieden synergieën die ons onmiddellijk in contact brengen met het emotionele terrein. Door ons opnieuw te verbinden met onze vitale elementen van het leven, ontdekken we hoe we vervulling kunnen halen uit het huidige moment zodat het leven gemakkelijker is. We worden vaak getroffen door schokkende en negatieve gebeurtenissen en emoties. Als die niet meteen worden verwerkt door gebrek aan tijd, ruimte of te veel leed, kunnen ze zich manifesteren als oncontroleerbare reacties, lichaamspijnen, veranderingen in het uiterlijk en/of de huid. Deze onderdrukte of niet onder woorden gebrachte emoties worden opgeslagen in onze weefsels; ze stollen en kristalliseren. Ze werken als herinneringen zonder dat we ons daarvan bewust zijn en bepalen onze perceptie van het leven, ons gedrag en onze gezondheid.

Dankzij de diepe re-connectie, ‘herverbinding’, door middel van de kleuren kunnen we ons bewust worden van deze emoties en ze laten oplossen en stromen om ze te verwerken, te transformeren en te elimineren. Bevrijd van negativiteit, herontdekken we ons vermogen om levensgebeurtenissen met positiviteit en flexibiliteit te verwelkomen.

Meer informatie

De Altearah producten zijn verkrijgbaar bij ons in de praktijk en te bestellen via onze shop.

Kom de 14 kleuren testen en ervaren!

Voor meer informatie kun je terecht bij Esther tel: 0653218158 of esther@oostlandmassages.nl